Om sidan

Vad betyder ambiance? Ambiance översätts bäst till stämning på svenska, det är stämning som är charmen med att spela på matcher. visst finns det få saker som en nervig match i Champions Leaguefinalen men tänk då hur mycket mer spännande, och framförallt roligare det skulle vara om du har spelat på en vinst för laget som kommer anfallandes på kanten eller på att spelaren som precis fick pucken fri i slottet ska göra mål! Det är därför man spelar, för att göra det roliga i sport roligare.

Ambiancespel.se är en blogg med inriktning på spel. På sidan kommer Robin, som driver sidan, att ge sina egna reflektioner om framför allt spel men även andra saker inom sportvärlden som berör honom. Sidan har funnits sedan Januari 2010 och har varit med om många faser, en del väldigt aktiva och en del långa perioder med uppehåll. Inläggen har mest kommit när Robin har haft tid och lust med det, även fast han spelar och kollar fotboll när han har uppehåll så har det inte alltid funnits tid. Sidan är i en nystartsfas för tillfället och framtiden ser ljus ut. Pseudonymen är bortkastad då den var helt onödig och har även ett bra mål nu: Är det möjligt att leva på spel?

Om Robin: Robin är en företagare med en del bollar i luften, gillar att driva och utveckla projekt. Han har alltid gillat fotboll och har lärt sig älska AIK hemma i Sverige och Liverpool utanför. Kollar på fotboll så fort han får chansen men gillar även att se på hockey och amerikansk fotboll. Robin startade sidan då han tyckte att de flesta sidor mest stelt rapporterar om matcher och man får inte mycket känslor ifrån skribenter. Robin gillar att skriva det han känner, självklart med hjärnan före hjärtat.

Tipsen kommer att läggas när Robin känner att det är något han tycker är spelvärt men tips och analyser kommer att ges till flera matcher.

Do you want to get in touch with the site use the contact form below.

Representerar du en webbsida eller ett spelbolag som funderar att annonsera på ambiancespel.se?

Sidan är nystartad i november 2013 men har per den 17 mars 2014 närmare 5000 sidvisningar på 2000 unika besökare per månad och det stiger säkert hela tiden. Vi erbjuder flertalet lösningar på annonsering, bland annat:

  • Banners
  • Textlänkar
  • Inlägg
  • Bolagsrecension
  • SEO relaterade länkar
  • Mästerskapssamarbete

Inlägg, mästerskapssamarbete och bolagsrecensioner inkluderar delning på sociala medier. Vi kan även tillsammans skräddarsy något som passar dina önskemål. Använd formuläret nedan för att kontakta sidan.

 

 

Vill du komma i kontakt med sidan?