Skrämmande halloweenskrapet

Halloween står för dörren och alla festligheter med det. Jag ska fira med min son som ska iväg på Halloweenfest redan nu på lördag, själv ska jag stanna hemma och försöka hitta något bra bet för kvällen. NFL känns ganska roligt just nu och nattens vinst för Titans imponerade mot Jaxville.

Annars är det alltid roligt med skraplotter och just nu har Lottoland en fantastisk läskig skraplott speciellt framtagen för halloween och alla helgons afton. Den har ett passande tema och kommer vara perfekt för den som vill ha det lite extra läskigt spännande nu inför framtida firanden

Varje läskig lott är fylld med vinster så det spricker och du kan vinna upp till 2 500 000 kr.

Lotterna är enkla att skrapa och det går lika bra att skrapa på datorn, surfplattan eller mobilen! Du gör helt enkelt så att du skrapar pumpan som finns på lotten och vid tre lika så får du vinst!

Inte nog med att det är läskigt bra att köpa en lott för 15 kronor, köper du fem lotter så kostar det dig 69 kr, köper du 10 skraplotter så kostar det dig 135 kr! Fantastisk deal alltså!

Det kan hända att det blir några såna för mig själv här när sonen är borta och man ska vara hemma själv med tjejen. Vi behöver också fira på något sätt och varför inte med 2 500 000 kr?? Sämre halloween kan man ju få måste jag säga.

Visst är det roligare med en speciell skraplott istället för en tråkig trisslott eller liknande? Det är även väldigt givmilda skrap lotter. På 15 000 000 Lotter så finns det 6 692 876 vinstlotter! Alltså vinst på över var tredje lott, Sverigelotten skryter med vinst på var fjärde lott! Den som själv vill kolla vinsttabellen kan göra det på lottsidan, tryck bara på “Vinsttabell”.

Så letar du efter någonting läskigt nu så spela på Lottolands skrämmande halloweenskrapet, du kan skrämma dig själv med att vinna miljoner och varför inte börja redan nu? Då kan du se till att fixa huset extra läskigt för vinstpengarna! Till exempel måla om hela huset svart och fylla med spindelnät!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *