Speltips Manchester United – Leicester City

Manchester United – Leicester City | 2:a 4,20 hos Ladbrokes.com | Premier League

På Theatre of dreams så kan Leicester få skriva klart framgångssagan som varit Premier League året 2015-2016. Leicester City gav 5000 gånger pengarna att vinna ligan inför säsongen, idag kan dom göra det.

Båda lagen är otroligt starka defensivt och matchen i sig har oerhörd betydelse för båda lagen. Manchester United har ju faktiskt en chans att ta fjärdeplatsen medan Leicester faktiskt kan vinna ligan vid en seger.

United har en del avbräck, Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj och kanske även Phil Jones. Leicester får klara sig utan James Vardy. Egentligen vore det roligare om Leicester vann ligan med Vardy på plan men nu så får han springa in efter. Leonardo Ulloa har axlat hans frånvaro med ett mer än godkänt betyg.

Jag tror inte United klarar av ett Leicester som jagar ligatiteln med de avbräck de har och jag tror att hela denna drömsaga får sitt lyckliga slut idag.

Vi spelar 500 kr på Leicester hos Ladbrokes.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *