40 plus igår

Det var väl inte bästa dagen igår, endast en utav tre matcher gick in men som tur var så gick vi hårdast in på rätt match och det slutade med 40 plus ändå. Idag fortsätter allsvenskan och vi kör vidare på det!

Helsingborg – AIK | ö2,5 mål 1,62 hos Ladbrokes.com | Allsvenskan

Två målglada lag ställs mot varandra ikväll i Helsingborg. AIK har gått över 2,5 mål i tre utav fem matcher medan Helsingborg gått över i fyra utav fem. Dessutom så har det på sju raka matcher se här lagen emellan slutat med över 2,5 mål.

Enda anledningen till att AIK inte släpper in mer mål än dom gör heter Carlgren, backlinjen är inte bra just nu medan offensiven mycket tack vare talangen Isak går som tåget!

Helsingborg har släppt in näst flest mål i hela allsvenskan, hela tolv stycken!

Offensiven är helt okej och avslutare finns, det här är bäddat för en målrik match!

Vi spelar 500kr på det för det känns bra.

Elfsborg – Djurgården | 1:a 2,15 hos ladbrokes.com | allsvenskan

Djurgården öppnade riktigt bra och ledde allsvenskan tills man ställdes mot Hammarby i första Stockholmsderbyt och man förlorade, efter det blev det Malmö och andra förlusten blev ett faktum. Jag tror att tredje förlusten kommer här.

Visst Elfsborg har varit riktigt dåliga och har endast vunnit en match, mot Hammarby. Den matchen vann man med 4-1 hemma. Elfsborg brukar vara bättre på hemmaplan och man dominerade även matchen hemma mot Malmö fast förlorade den matchen med 0-1 ändå.

Senaste matchen mot AIK så gjorde ju Elfsborg två målvaktstavlor som resulterade i två mål, oturligt nog. Kan man fortsätta spela så bra man gjort ska Djurgården inte vara något problem alls.

Vi spelar 300 på Elfsborg i kvällens match mot Djurgården.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *