Speltips Atlético Madrid – Bayern München

Vi fortsätter dagen med speltips på Champions League matchen som spelas ikväll.

Det är en timma kvar till de allsvenska matcherna startar men lång tid kvar till kvällens champions league där Atlético som imponerade genom att slå ut Barcelona senast får möta Bayern München som är favorit att ta hem hela cupen.

Atlético Madrid – Bayern München | 2:a 2,55 hos Ladbrokes.com | Champions League

Atlético slog alltså ut Barcelona senast och har även börjat ta in poäng på ligan och kan ses som en titelutmanare, man har kapaciteten att kunna skrälla. Man lever mycket på att kämpa och spelarna kommer att kämpa tills de dör.

Bayern är ju Bayern och trots att det krävdes övertid att slå ut Juventus imponerat ordentligt och som vanligt. När de slog ut Juventus vände dom och vann i en helt sjuk match, ingen kan ha lämnat matchen och inte varit imponerad utav dom. Bayern kommer hålla i taktpinnen och ett hörnspel kan sitta väldigt fint.

Jag tror på Bayern ikväll och att deras resa till Milano kommer bli enkel, inte för att Atlético är ett dåligt lag utan för att Bayern är helt enkelt överlägsna.

200 kr spelas på Bayern.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *